MTB LADIES UTRECHTSE HEUVELRUG - TOMBOLA


Leuk dat je mee doet aan de Veluwse MTB Wintercompetitie!

Voor de MTB Ladies Utrechtse Heuvelrug hebben we hierin ook nog een eigen competitie. Naast de puntentelling in ons eigen Ladies-klassement maakt iedere deelneemster per wedstrijd ook nog kans op een leuke prijs in onze tombola!

Na iedere wedstrijd wordt de gelukkige winnares bekend gemaakt op de (besloten) Facebookpagina van MTB Ladies Utrechtse Heuvelrug.

De prijs kun je na iedere volgende wedstrijd ophalen bij de Basta bus waarmee Hanneke Cramer van Basta Bikestore Huissen naar iedere wedstrijdlocatie komt. Lukt het niet om je prijs hier op te halen, dan ligt je prijs na afloop van de competitie voor je klaar bij Basta in Huissen, of kun je hem desgewenst per post ontvangen.PriJs 1 - ENERGY repen (6 st.)

Deze zachte, smeuïge repen bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Naar TORQ repen...

Prijs 2 - Chamois cream

Deze prijs is gewonnen door Sabrina Beekvelt! (wedstrijd 3 - Soest)

Deze antibacteriële Muc-Off Chamois zitvlak crème vermindert de wrijving met de huid en heeft een licht verkoelende werking door het gebruik van natuurlijk Aloë Vera. In een handige tube van 100 ml. 

Naar Squirt Chamois Crème...

prijs 3 - BIKE CLEANER

Deze prijs is gewonnen door Tanja Bastiaansen! (wedstrijd 4 - Loenen)

Met deze krachtige, klant-en-klare biologisch afbreekbare fietsreiniger is je fiets in een handomdraai weer schoon. Geschikt voor alle type frames. In een fijne spuitfles van 1 liter.

Naar Bike Cleaner...prijs 4 - MONTAGEPASTA

Weg met vervelende knarsjes en kraakjes. Met Creak Freak montagepasta loopt alles gesmeerd! Perfect voor het monteren van fietsonderdelen. De montagepasta is bijzonder geschikt voor perspassingen zoals een PressFit trapas. Tube van 50 gram.

Naar R.S.P.

prijs 5 - ENERGY Gels (6 st.)

Deze prijs is gewonnen door Mariette van den Heuvel! (wedstrijd 2 - Oldebroek)

Deze TORQ Gels zonder kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveer middelen bevatten 30 gram koolhydraten, die extreem snel in de spieren wordt opgenomen en je lang van energie voorziet .

Naar TORQ Gels...

prijs 6 - fietssokken

Deze prijs is gewonnen door Erika Koster! (wedstrijd 6 - Deventer)

Met deze originele Velozine fietssokken heb je iets bijzonders aan je voeten! Velozine is een online MTB magazine met een scherpe en onafhankelijke blik op onder meer het nieuws en de producten uit de fietsbranche, anders dan de traditionele media.

Naar de website van Velozine...prijs 7 - DSP grips

Deze prijs is gewonnen door Nathalie Hoogeveen! (wedstrijd 5 - Harderwijk)

Pimp je fiets met deze comfortabele grips van Lizard Skins. Makkelijk te monteren en super veel grip! Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Kleur kiezen kan in overleg.

Naar DSP grips...

prijs 8 - Squirt lube

Deze prijs is gewonnen door Erlinde Scheps! (wedstrijd 1 - Zutphen)

Squirt lube is een biologisch afbreekbaar smeermiddel dat uit een emulsie van wax en water bestaat. Het bevat geen oplosmiddel. De wax laat een laagje achter dat water,- zand- en vuilafstotend is. De aandrijftrein blijft dus schoon. Flacon van 120 ml.

Naar Squirt Lube...

prijs 9 - fietsmok

Deze prijs is gewonnen door Djoeke Donkers! (westrijd 8 - Lunteren)

Ted Smith ontwierp deze porseleinen " I Want To Ride My Bicycle" mok. De ideale koffiemok om de dag mee te beginnen. Je kunt er natuurlijk ook thee uit drinken :) En hij kan gewoon in de vaatwasser!Heb je (nog) niets gewonnen, maar vind je dat je toch iets leuks verdient?

Trakteer dan gewoon jezelf op één van de prijzen (zo lang de voorraad strekt), of zoek iets anders leuks uit!

Shop tijdens de hele MTB Wintercompetitie (05-11-2018 t/m 16-02-2019) met 10% korting op het hele assortiment in onze webshop!

Gebruik daarvoor bij het afrekenen de speciale kortingscode "LADIES".


KALENDER:

 

Za 03-11-2018 Zutphen | Za 24-11-2018 OldebroekZo 09-12-2018 SoestZa 15-12-2018 Loenen

Za 05-01-2019 HarderwijkZa 19-01-2019 Deventer | Za 26-01-2019 NunspeetZa 09-02-2019 Lunteren | Za 16-02-2019 Apeldoorn