MTB LADIES UTRECHTSE HEUVELRUG - TOMBOLA


Leuk dat je mee doet aan de Veluwse MTB Wintercompetitie!

Voor de MTB Ladies Utrechtse Heuvelrug hebben we hierin ook nog een eigen competitie. Naast de puntentelling in ons eigen Ladies-klassement maakt iedere deelneemster per wedstrijd ook nog kans op een leuke prijs in onze tombola!

 

Na iedere wedstrijd wordt de gelukkige winnares bekend gemaakt op de (besloten) Facebookpagina van MTB Ladies Utrechtse Heuvelrug.

De prijs kun je ophalen bij Basta in Huissen. Als dat niet lukt kun je je prijs desgewenst per post ontvangen. Geef daarvoor even je adres door via ons contactformulier o.v.v. je naam en de prijs die je gewonnen hebt.PriJs 1 - ENERGY repen (6 st.)

Deze zachte, smeuïge repen bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Naar TORQ repen...

Prijs 2 - Chamois cream

Deze antibacteriële Muc-Off Chamois zitvlak crème vermindert de wrijving met de huid en heeft een licht verkoelende werking door het gebruik van natuurlijk Aloë Vera. In een handige tube van 100 ml. 

Naar Squirt Chamois Crème...

prijs 3 - BIKE CLEANER

Met deze krachtige, klant-en-klare biologisch afbreekbare fietsreiniger is je fiets in een handomdraai weer schoon. Geschikt voor alle type frames. In een fijne spuitfles van 1 liter.

Naar Bike Cleaner...prijs 4 - MONTAGEPASTA

Weg met vervelende knarsjes en kraakjes. Met Creak Freak montagepasta loopt alles gesmeerd! Perfect voor het monteren van fietsonderdelen. De montagepasta is bijzonder geschikt voor perspassingen zoals een PressFit trapas. Tube van 50 gram.

Naar R.S.P.

prijs 5 - ENERGY Gels (6 st.)

Deze TORQ Gels zonder kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveer middelen bevatten 30 gram koolhydraten, die extreem snel in de spieren wordt opgenomen en je lang van energie voorziet .

Naar TORQ Gels...

prijs 6 - BROODPLANK

Met deze unieke Eat-Sleep-Bike-Repeat Broodplank wordt het smeren van je brood extra leuk!prijs 7 - KOELE GEL

Het is een ijsbad in een tube; het blust brandende spieren en gooit je herstel na een heftige workout in de hoogste versnelling. Pepermuntolie en eucalyptus zijn pure ingrediënten die al eeuwenlang gebruikt worden om het lichaam optimaal te laten herstellen. Deze eeuwenoude wijsheid is in een tube gegoten om jou een bedrieglijk goed herstel te geven. Smeer de Koele Gel van Kwakzalver Sport Cosmetics na je training op je vermoeide spieren. Tube van 100 ml.

Naar Kwakzalver gels...

prijs 8 - Squirt lube

Squirt lube is een biologisch afbreekbaar smeermiddel dat uit een emulsie van wax en water bestaat. Het bevat geen oplosmiddel. De wax laat een laagje achter dat water,- zand- en vuilafstotend is. De aandrijftrein blijft dus schoon. Flacon van 120 ml.

Naar Squirt Lube...

prijs 9 - fietsmok

Ted Smith ontwierp deze porseleinen " I Want To Ride My Bicycle" mok. De ideale koffiemok om de dag mee te beginnen. Je kunt er natuurlijk ook thee uit drinken :) En hij kan gewoon in de vaatwasser!Heb je (nog) niets gewonnen, maar vind je dat je toch iets leuks verdient?

Trakteer dan gewoon jezelf op één van de prijzen (zo lang de voorraad strekt), of zoek iets anders leuks uit!

Shop tijdens de hele MTB Wintercompetitie met 10% korting op het hele assortiment in onze webshop!

Gebruik daarvoor bij het afrekenen de speciale kortingscode "MTB LADIES".


Klik hier voor de KALENDER van de Veluwse MTB Wintercompetitie.