about the girl in charge

Ik ben Hanneke Cramer en ik run Basta, een kleine zelfstandige fietsspeciaalzaak in Huissen. Na het afronden van mijn HBO studie heb ik bijna dertien jaar met veel toewijding en ontzettend veel plezier in het onderwijs gewerkt. Maar ik wilde uiteindelijk graag iets anders. Dus ik heb gedaan waar sommige mensen alleen van dromen: ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!

 

Ik vind mountainbiken een fantastische sport en ik gun het iedereen om daar net zo verliefd op te worden als ik. Zo ben ik zeven jaar geleden mijn fietsenwinkel Basta begonnen. Om een plek te maken waar je je als mountainbiker als een vis in het water voelt. Ik help je met de aanschaf van de juiste fiets of andere materialen, ik voer het onderhoud of de reparatie uit waardoor je snel weer op je fiets zit en je kunt bij me terecht voor advies. Ik deel mijn kennis en ervaring graag met je. 

 


Ik vind het wel grappig dat mensen soms verbaasd zijn dat ik zelf sleutel. Maar ik ben ook trots dat ik als vrouw werk in zo'n typisch "mannenberoep". Het maakt mij en Basta op die manier toch ook redelijk uniek!

 

Als zelfstandige fietsenmaker zonder personeel moet je van alle markten thuis zijn en veel balletjes hoog houden. Naast het sleutelen verzorg ik ook de website en webshop. Nieuwe klanten moet ik ook altijd even uitleggen dat ik vaak meer dan een dag nodig heb om de fiets van A tot Z te servicen. Komt er tijdens het sleutelen een klant kijken voor de aanschaf van een nieuwe fiets, of gaat de telefoon? Dan moet ik mijn gereedschap aan de kant leggen en gaat de servicebeurt daarna pas verder. 

 


Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat is geweldig! Maar zelf op de fiets zitten blijft voor mij ook heel belangrijk. Daarom kan het wel eens voorkomen dat ik de winkel een week (of heel soms twee, of drie) dicht doe om een fietsavontuur te gaan beleven. Ik probeer dat altijd ruim van tevoren aan te kondigen, zodat het geen verrassing is. 

 

Samen met mijn man Daan heb ik een enduro team opgezet. In wisselende samenstelling nemen we regelmatig deel aan evenementen en wedstrijden. Je kunt ook met ons mee op pad! Hiervoor organiseren we regelmatig Basta Trail Rides.

 

 

 JOUW TRAIL & ENDURO (e)-MTB SPECIALIST

Basta Bikestore Huissen

Karstraat 20

6851 DJ Huissen (GLD)

info@bastabikes.nl

 

Routebeschrijving

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 12.00-20.00

Woensdag 10.00-18.00

Donderdag 10.00-18.00

Vrijdag 12.00-20.00

 

Buiten openingstijden werken wij eventueel op afspraak.

Tel: 026 379 54 51


Stuur ons een bericht

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.