Hanneke Cramer

Hanneke is "The Girl in Charge" in Huissen en staat met veel plezier elke dag in de winkel om alles in goede banen te leiden. Hanneke is een serieuze harde werker. Geen zorgen dus, ze levert je fiets na een servicebeurt tip top af! Hanneke gaat graag op de fiets de buitenlucht in, het avontuur tegemoet. Het liefst pakt ze haar spullen in de camper en zoekt ze samen met Daan de mooiste trails op om op haar fully vanaf te knallen.

 


Daan Cramer

Als rechterhand van Hanneke, zorgt Daan ervoor (vooral achter de schermen) dat de zaken in Huissen goed draaien. Op zaterdag helpt hij mee in de winkel. Verder is hij druk met het managen van het Basta Enduro Team.  Voor Daan geldt: Hoe meer veerweg, hoe beter. Hij vindt zijn uitdaging vooral in het rijden van technische trails. Als hij onderweg is op de fiets, zul je hem dan ook altijd op zoek zien naar een leuke drop of een vette afdaling.

 


Basta Enduro Team

Met een groepje sportieve enthousiastelingen (m/v) nemen we deel aan diverse Enduro wedstrijden. Tussen de wedstrijden door gaan we regelmatig een dagje trainen in de Ardennen, of een toertocht of marathon rijden. We are Basta!