over ons


Hoewel ik vaak in de "we" vorm spreek en je Daan heus wel eens tegen kunt komen in de winkel, run ik deze winkel toch echt helemaal in mijn eentje. Natuurlijk met Daan als rechterhand achter de schermen, maar de dagelijkse werkzaamheden in de winkel, sleutelen in de werkplaats en het verzorgen van de website en webshop zijn allemaal voor mijn rekening.  Ik vind het wel grappig dat mensen soms verbaasd zijn dat ik zelf sleutel. Maar ik ben ook trots dat ik als vrouw werk in zo'n typisch "mannenberoep". Het maakt mij en Basta op die manier toch ook redelijk uniek!

Als zelfstandige fietsenmaker zonder personeel moet je van alle markten thuis zijn en veel balletjes hoog houden. Nieuwe klanten moet ik ook altijd even uitleggen dat ik vaak meer dan een dag nodig heb om de fiets van A tot Z te servicen. Komt er tijdens het sleutelen een klant kijken voor de aanschaf van een nieuwe fiets, of gaat de telefoon? Dan moet ik mijn gereedschap aan de kant leggen en gaat de servicebeurt daarna pas verder. 


Ik heb maar één hoofd en twee handen, dus soms duren dingen hier net wat langer dan op plekken met meerdere werknemers. Maar wél altijd met een hoop liefde! Niks mooiers dan een klant tevreden de deur uit zien lopen met zijn of haar fiets. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dat is geweldig! Maar zelf op de fiets zitten blijft voor mij ook heel belangrijk. Daarom kan het wel eens voorkomen dat ik de winkel een week (of heel soms twee, of drie) dicht doe om een fietsavontuur te gaan beleven. Ik probeer dat altijd ruim van tevoren aan te kondigen, zodat het geen verrassing is. En als je me echt niet kunt missen, dan kun je tijdens mijn afwezigheid vaak mijn avonturen volgen via Social Media ;)



Hanneke Cramer

Hanneke is "The Girl in Charge" in Huissen en staat met veel plezier elke dag in de winkel om alles in goede banen te leiden. Hanneke is een serieuze harde werker. Geen zorgen dus, ze levert je fiets na een servicebeurt tip top af! Hanneke gaat graag op de fiets de buitenlucht in, het avontuur tegemoet. Het liefst pakt ze haar spullen in de camper en zoekt ze samen met Daan de mooiste trails op om op haar fully vanaf te knallen.

 

"Dit werk heeft alles wat ik leuk vind! Ik ben eigen baas,

mag mijn handen lekker vies maken, zie de mooiste spulletjes

en ontmoet allerlei enthousiaste, sportieve mensen

die de passie voor het fietsen met me delen! "


Daan Cramer

Als rechterhand van Hanneke, zorgt Daan ervoor (vooral achter de schermen) dat de zaken in Huissen goed draaien. Heel soms helpt hij mee in de winkel. Verder is hij druk met het managen van het Basta Enduro Team.  Voor Daan geldt: Hoe meer veerweg, hoe beter. Hij vindt zijn uitdaging vooral in het rijden van technische trails. Als hij onderweg is op de fiets, zul je hem dan ook altijd op zoek zien naar een leuke drop of een vette afdaling.

 



basta enduro team - we are basta!

Met een groepje sportieve enthousiastelingen (m/v) nemen we deel aan diverse Enduro wedstrijden. Tussen de wedstrijden door gaan we regelmatig een dagje trainen in de Ardennen, of een toertocht of marathon rijden. We are Basta!

Via onderstaande links kun je meer informatie vinden (zoals datum en locatie) van de leukste evenementen en wedstrijden die wij met ons team rijden.

 

Enduro Team - https://enduro-team.ch/en/

Enduro2  - https://enduro2.fr/ 

Belgium Enduro Cup - www.endurocup.be

Patric Maes Plastic Cup - www.vtt-patricmaes.be

Trail Trophy - www.trailtrophy.eu

Ambleve Legende Enduro - https://info876043.wixsite.com/website

 


bike awesomeness starts today at basta!

 

JOUW TRAIL & ENDURO (e)-MTB SPECIALIST

Basta Bikestore Huissen

Karstraat 20

6851 DJ Huissen (GLD)

info@bastabikes.nl

 

Routebeschrijving

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten

Dinsdag 12.00-20.00

Woensdag 10.00-18.00

Donderdag 10.00-18.00

Vrijdag 12.00-20.00

Zaterdag 10.00-16.00

Zondag gesloten

Buiten openingstijden werken wij eventueel op afspraak.

Tel: 026 379 54 51


Stuur ons een bericht

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.