REPARATIES EN ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN


SERVICEBEURT

Bij Basta kun je terecht voor onderhoud aan alle merken racefietsen en mountainbikes. 

Wij houden niet van half werk en doen dus ook geen halve beurtjes. Als je fiets bij ons voor een beurt komt wordt ook echt de hele fiets aangepakt. Alle onderdelen gaan van het frame, worden gecontroleerd,  professioneel gereinigd en waar nodig voorzien van nieuw vet.  Onze grote beurt kost € 115,- voor een racefiets of hardtail MTB en € 150,- voor een full-suspension MTB. Materiaalkosten van onderdelen die vervangen moeten worden komen daar natuurlijk nog bij. Als dat het geval is overleggen we dit eerst met je zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is handig om van tevoren even te bellen, dan plannen we de servicebeurt voor je in.

 

Onderhoud aan voorvork, demper en dropper seatpost is niet inbegrepen in de grote beurt. Indien onderhoud aan vork, demper en/of dropper seatpost gewenst is moet dit dus apart geboekt worden. Prijzen hiervoor op aanvraag.

 

Voor losse reparaties buiten de onderhoudsbeurt rekenen we materiaalkosten en uurtarief.

 

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren je fiets te brengen of te halen? Dan kun je in veel gevallen daarvoor een afspraak maken buiten openingsuren. 


INVISIFRAME

Basta is officieel Fitter van Invisiframe. Het aanbrengen van deze beschermfolie is een erg precies en tijdrovend karwei. Je kunt je kit online aanschaffen en zelf aan de slag gaan, maar als je niet over een flinke dosis tijd en/of geduld beschikt willen we deze klus graag voor je opknappen. Voor het mooiste resultaat laat je je fiets beplakken nog voordat je er je eerste ritje op gereden hebt!

 

Voor het aanbrengen van Invisiframe rekenen we de volgende tarieven:

- Aanbrengen maatwerk, als je je kit bij ons aanschaft : € 125,- (uren, excl. kit)

- Aanbrengen maatwerk, als je je kit zelf al hebt aangeschaft : € 150,- (uren, excl. kit)

- Aanbrengen generieke kit : € 78,- (uren, excl. kit)

 

We gaan er van uit dat we de folie op jouw gloednieuwe, nog niet gebruikte fiets mogen plakken. Wil je de folie laten plakken op een fiets die al gebruikt is dan rekenen we € 25,- extra voor schoonmaakkosten.

 

Als het nodig is om onderdelen (zoals crankstel) te demonteren om de folie aan te kunnen brengen rekenen we € 13,- extra voor de (de)montage.

 

Voor de kosten van de kit hanteren we de actuele tarieven op de website van Invisiframe.the internet won't fix your bike