REPARATIES EN ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN


Bij Basta kun je terecht voor onderhoud aan alle merken racefietsen en mountainbikes. 

Wij houden niet van half werk en doen dus ook geen halve beurtjes. Als je fiets bij ons voor een beurt komt wordt ook echt de hele fiets aangepakt. Alle onderdelen gaan van het frame, worden gecontroleerd,  professioneel gereinigd en waar nodig voorzien van nieuw vet.  Onze grote beurt kost € 115,- voor een racefiets of hardtail MTB en € 150,- voor een full-suspension MTB. Materiaalkosten van onderdelen die vervangen moeten worden komen daar natuurlijk nog bij. Als dat het geval is overleggen we dit eerst met je zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is handig om van tevoren even te bellen, dan plannen we de servicebeurt voor je in.

 

Onderhoud aan voorvork, demper en dropper seatpost is niet inbegrepen in de grote beurt. Indien onderhoud aan vork, demper en/of dropper seatpost gewenst is moet dit dus apart geboekt worden. Prijzen hiervoor op aanvraag.

 

Voor losse reparaties buiten de onderhoudsbeurt rekenen we materiaalkosten en uurtarief.

 

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren je fiets te brengen of te halen? Dan kun je in veel gevallen daarvoor een afspraak maken buiten openingsuren. the internet won't fix your bike